Az új év új trendeket is jelent a divat furcsa világában. 2020 bár nehezen indult, mégis erős vonalak határozzák meg, mind a ruházat, mind a sminkek terén. Az utóbbi években egyre felkapottabbak lettek a természetes árnyalatok, ez pedig idén is visszatükröződik.

Szerencsére újra azok a hölgyek részesülnek előnyben, akiknek a természetesség a legfontosabb, nem kell feltétlenül a darázsderekú hölgyekre gondolni, a hétköznapi lányok is lehetnek idén ugyanolyan szépek. Ahhoz, hogy ne nyúljunk mellé a sminkkel kapcsolatban, érdemes néhány tanácsot betartani.

Divat ide, divat oda a vörös rúzzsal egyszerűen nem lehet mellényúlni. Ez az örök klasszikus évről évre megmarad a felkapott árnyalatok között, és megnyeri a tendenciák vonalait. Főleg a világos tónusú hajakhoz áll jól, azonban a fekete hajúak is nyugodtan használhatják.

A vörös rúzs messziről felhívja a figyelmet, így nem kell különösen a szemre, vagy az arcra összpontosítanunk. A természetes szemek és a természetes alapozó hozzájárul, hogy a vörös rúzs még jobban mutasson, akár a tavaszi napokon is.

A színek tavasza

A pasztell kék megelőzte az összes többi színt, és elsőként állt be a sorba. A ruhákkal is könnyen kombinálhatjuk, azonban akár a természetes vajszín árnyalatokkal is jól fog mutatni. Ez a szemhéjpúder nem erős, hanem természetes hatást kölcsönöz az arcnak, így nyugodtan használhatjuk a hétköznapokban is, legyen szó akár bevásárlásról, vagy munkába menetelről. A főnök sem fog rosszul nézni azokra a hölgyekre, akik ezt az árnyalatot választják, mivel inkább lesz magabiztos és szép, mint kihívó.

2020 tavasza azonban még mindig a színekről szól. Lehet kísérletezni a különböző szemceruzákkal, végre félretehetjük a feketét. A legújabb trend a fehér tusvonal, amivel egy különleges kinézetet kölcsönzünk a szemünknek, és más élénk árnyalatokkal is kombinálhatjuk. Emellett egyre többször fogunk olyan szemhéjpúderekkel találkozni, amik sötétből mennek át világosba. Ez az átmenet tavaly az Ombre hajaknál volt megfigyelhető, idén a szemeknél is visszaköszön.

További bejegyzések