Gyakran úgy tűnhet, hogy a sztároknak tökéletes életük van és ha mégis bármi problémájuk adódna, a hírnevükkel és a pénzükkel könnyen meg tudnak oldani mindent. Az biztos, hogy az öregedés nem fog rajtuk olyan jól, azonban van, ami akkor is ugyanolyan rosszul tud érinteni egy embert, ha rengeteg pénze van. Ilyen az merevedési zavar és az impotencia.

Ha azt mondják playboy nyuszik, az első ember, aki eszünkbe jut, az Hugh Hefner. Habár nem lehet meglepő, hogy az embernek 94 évesen serkentőre van szüksége, mégis valamennyire elképzelhetetlen, hogy ennek a szexszel szorosan összeköthető ikonnak szüksége van rá. A korral sajnos ez együtt jár és nem is éri meg szégyellni, hiszen az ember anélkül is tudja, hogy beszélne róla.

Michael Douglas színész is küszködik már egy ideje az említett problémával. Azonban szed rá gyógyszert és csak pozitívan tud róla nyilatkozni. A saját bevallása szerint a tény, hogy nem szégyellte, hanem megoldást keresett rá, segített a családi életében.

A szexuális életét izgalmasan tudja tartani a feleségével, az Oscar-díjas Catherina Zeta-Jones-szal. Szomorú is lenne, hogyha nem tudna aktívan a párnák közé bújni a még mindig szép színésznővel.

A lelki probléma a testre is kihat!

A merevedési zavarokat talán a legtöbben az idősebb korosztályhoz kötjük, azt azonban érdemes tudni, hogy a kialakulását nem csak az öregedés és a vérkeringés változása okozhatja. Ugyanúgy lehet lelki problémája is, ezt a verziót sem szabad szégyellni. Igaz, Jay Z-nek a gondjait valószínűleg közvetlenül nem a lelki állapota okozta, hanem a droghasználat, mégis fájdalmas gondokhoz vezetett.

A 33 éves színész, Miles Teller is bevallotta, hogy használ serkentő, impotencia elleni gyógyszert. Bevallása szerint működik neki. Fiatal, erőteljes kora ellenére úgy néz ki szüksége volt erre a megoldásra.

Chris Prattet mindenki ismerheti, rengeteg filmben és sorozatban szerepelt már, sokunk kedvence lehet. Az egyik legikonikusabb szerepe a Parks and Recreationben volt, ahol több kilót fel kellett szednie a szerepe kedvéért. Bevallotta, hogy ez az egészségtelen döntés nem csak a testképén látszott meg, de impotens is lett tőle sajnos. A súlybeli ingázása több szerep kedvéért folytatódott, azonban végül eldöntötte, hogy rendbe szedi magát és többet nem hízik meg.

Láthatjuk, hogy sok nő és talán férfi is hogyan olvadozik a nem csak szexi, de vicces színészért. Mégis láthatjuk, hogy voltak olyan hétköznapi problémái, amit sokan szégyellnek bevallani. Pedig, ha ezek a hírességek nyilvánosságra hozták, a hétköznapi embernek sem szabadna elrejtenie és úgy kezelnie, mint tabut.

További bejegyzések