Sokan bajban vannak ha valami igazán különleges ajándékot szeretnének a szerettüknek adni. Léteznek ugyan egyedileg, fotó alapján készített ajándékok, mint fotós bögre, póló, naptár és hasonlók. Ám ezeket jó eséllyel már ellőttük egyszer és hát valjuk be, hogy egyedinek egyediek, de nem igazán különlegesek.

Azt mondják a legjobb ajándék az élmény. Ám ha tárgyat, kézzelfogható ajándékot szeretnénk adni akkor mi a legfontosabbak amikor választunk? Mi a tökéletes ajándék 4 ismérve?

  • Örüljön neki aki kapja. Ez eléggé alap.
  • Legyen egyedi, megismételhetetlen, lehetőleg olyan amit csak úgy nem lehet sok boltban megvenni.
  • Legyen örök érték, ami sok-sok év után is ugyanúgy tökéletes.
  • Személyes legyen, érezze az ajándékozott, hogy ez neki készült, neki szól.

Nos, találtunk egy ilyet:

Egyedi, saját fotó vagy szöveg alapján, kézzel készített viking fejsze. De ez csak a nevében Viking fejsze nem kell, hogy harcias vagy régies legyen. A formája adott, ettől vikinges stílusú, de a fejszén lévő mintát a te igényeid alapján készítik el. Bár egy angol nyelvű oldalon találtuk egy Magyar alkotó van a szolgáltatás mögött.

Az egyedi viking fejsze weboldala.

Tökéletes ajándék lehet a párodnak egy különleges alkalomra, ha örök értékű ajándékot szeretnél adni. De adhatod például nászajándékba, hogy az ifjú pár arcával díszített ajándék megmutassa nekik az összetartozásuk erejét és időtállóságát. Persze csak ha az ifjú pár szereti a viking stílust, a skandináv mondavilágot, vagy csak egyszerűen a szép tárgyakat.

Remek meglepetés évfordulóra, ünnepségekre, olyan eseményekre ahol az ajándék átadása és bemutatása is az esemény fénypontja lesz. Bárkinek tökéletes ajándék akinek olyat szeretnél adni amit nem vehet meg bármelyik boltban. Ami jelképezi számára, hogy olyan mint maga az ajándék: egyedi, megismételhetetlen, értékes, nemes, nem fog rajta az idő.

De magadnak is szuper ajándék. Cégednek, vállalkozásodnak ha a boltodat vagy irodádat egy nemes, gyönyörű és a te logóddal díszített tárggyal szeretnéd patinásabbá tenni.

További bejegyzések