Hogyan néz ki egy napod, ha csak pár szóval jellemezhetnéd? Gyors, stresszes, fárasztó? Esetleg ezeknek a kifejezéseknek az egyik szinonimája? Ha igen, akkor nem vagy egyedül. Az életmódunk és a mindennapi elfoglaltságaink is ahhoz vezetnek, hogy szinte alig marad idő saját magunkra, a párunkra és a családunkra.

Az örökös rohanás és munka mellett lehet, hogy csak az alváson törjük az eszünket, ez viszont hosszútávon nagyot üthet. Hogyan tudnánk romantikus perceket lopni az életünkbe?

Reggel

Vannak olyan párok, akik nagyjából egyszerre indulnak a munkába. Ha ez rátok is igaz, akkor érdemes kipróbálni a reggelizés hatalmát. Nem kell nagy dologra gondolni, viszont ezek a 15-20 percek sokat adhatnak hozzá a kapcsolatotokhoz.

Pár kellemes szó, egy könnyed csók, és máris jobban indultok neki a napi teendőknek. A közös reggelik alatt pedig lehet beszélgetni is, amiből a sok soha nem elég.

Napközben

Ma már mindenkinek van telefonja, ezt pedig ki kell használni. Sokkal könnyebb úgy leküzdeni a 8 órát, hogy kapunk egy kedves üzenetet közben. Nem kell nagy dologra gondolni, kérdezzük meg, hogyan érzi magát a másik, esetleg küldjünk neki egy képet magunkról, ahogy az irodában ülünk.

Persze, vannak munkahelyek, ahol ezt nehezebb kivitelezni, de akár a mosdóban, vagy a szünetben is kiélhetjük ezt a vágyunkat. Ugye neked is jól esne, ha a másik gondolna rád, miközben dolgozik?

A szabad estéken

A szabad esték hatalma elengedhetetlen fontossággal bír. Talán már annyira fáradtak vagytok, hogy legszívesebben csak aludnátok, de most jött el az ideje a romantikának. A kellemes zene, egy romantikusabb film, akár felnőtt film is meghozhatja a kedveteket.

Bár sokszor érzi magát fáradtnak az ember, a rendszeres nemi élet nemcsak egészséges, hanem az impotencia kialakulásának a lehetőségét is csökkenti.

Általában

Végül, de nem utolsó sorban jó, ha megemlítjük a technológiát. Talán a munkában segíthet, azonban gyorsan megöli az intimitást, így az együtt töltött órákban feledkezzünk meg a telefonokról. Így könnyebb lesz a másikra koncentrálni, és lopni a rohanó napokba pár idilli pillanatot.

További bejegyzések