A teljeskörű gépjármű-felelősségbiztosítások azok számára a legmegfelelőbbek, akik nem szeretnének meglepetéseket. Ha most vásároltunk autót, vagy ha nagy értékű járművünk van, ez a fajta biztosítás az, amely a legjobb garanciákat nyújtja a járműve védelmére, és a legjobb szolgáltatásokat is élvezhetjük. Nézzük a legfontosabb előnyöket!

Fedezet minden helyzetre

A teljeskörű biztosítási kötvények nyújtják a legkülönfélébb fedezetet az autó számára, de magasabbak a költségeik, mint a hagyományos biztosításé. Ha valamelyest csökkenteni szeretnénk az árat, választhatunk önrészes biztosítást. Az önrészes teljeskörű biztosítás számos előnyt nyújt kedvezményes áron. Az önrész egy olyan összeg, amelyet a biztosítási kötvényben előre rögzítenek, és baleset esetén csak ezt kell fizetnünk, a többi költséget a biztosító társaság fedezi.

A minden kockázatra kiterjedő biztosítások magukban foglalják a gépjárművezetői biztosítást, amely a gépjárművezető egészségügyi ellátását fedezi. Ez a biztosítás különösen alkalmas azok számára, akik aggódnak szeretteik jövője miatt, mivel halál vagy tartós rokkantság esetén kártérítést nyújt. A legjobb, önrésszel és önrész nélkül kötött, teljes körű gépjármű-felelősségbiztosítások tartalmazzák a jármű átalakításához nyújtott segítséget és az orvosi költségeket is.

Nemcsak a károkat fedezi

A teljes körű gépjármű-felelősség biztosítás másik előnye a vezetői engedély elvesztése esetén nyújtott támogatás. Amikor vissza kell szerezni a jogosítványt vagy a pontokat, néha tanfolyamot kell elvégeznünk. Szerencsére a biztosítás ebben is segít.

A teljeskörű biztosítások a gépkocsi ablakainak teljes vagy részleges betörésére is kiterjednek. Ez a biztosítási típus olyan érdekes szerződéses garanciákat is kínál, mint például a jármű pótlása kár, tűz vagy lopás esetén. A legjobb kötvények olyan fedezetet is kínálnak, amely kompenzálja a jármű javítás idejére történő mozgásképtelenségét.

Ezek a biztosítások tényleg azoknak valók, akik az egész napot az utakon töltik.

További bejegyzések