Amikor költözésre kerül a sor, mindenkiben felmerül a kérdés, mire is lesz szüksége ahhoz, hogy minden ingóságát átszállítsa egyik helyről a másikra. Ilyenkor szembesülünk vele igazán, hogy mennyi holmink is van, és hogy a dobozokon, kukászsákokon túl méh egy járműre is szükségünk lesz.

Sokan hiszik, hogy úgy spórolnak a legtöbbet, ha a saját, vagy egy ismerős személykocsijába pakolva 10-20 körrel megoldják a dolgot. Pedig általában egy nagy kocsit bérelni jóval költéség-hatékonyabb, különösen, ha egy másik városba költözködünk.

Ha még bútorunk is van, akkor mindenképp érdemes teherautót bérelni, de még jobb, ha költöztető céget bízunk meg. A teherautó esetén nem mindegy, hogy milyet bérelünk, mert például egy MAN, ami 7,5-12 tonnás városi költöztetésre nem lesz a legmegfelelőbb.

A mérete kecsegtető lehet, de a parkolás, és a különböző pótdíjak, illetve behajtási engedélyek nagyban megdrágítják. Egyszerűbb és jobb megoldás a költöztető cég, hiszen itt a megfelelő méretű járművet fogják javasolni, sőt, még a pakolásban is segítségünkre lesznek.

Milyen járművekkel költöztet az S Transport?

Amennyiben költöztető cégben gondolkodunk, az S Transport remek választás lesz a számunkra. A cég nem csak az ország egész területén vállal költöztetést, de akár országhatáron kívül is. Emellett cégek költöztetésé sem jelent számukra akadályt, hiszen megfelelő járműparkkal rendelkeznek ahhoz, hogy bármilyen távolság és méret megoldható legyen.

Bátran keressük fel a honlapjukat, a www.koltoztetes-szallitas-s-transport.hu-t, ahol megbizonyosodhatunk róla, hogy ha őket választjuk, megbízható járművekkel fognak minket költöztetni.

Mivel a cég a megbízhatóságáról és a korrektségéről is híres, biztosak lehetünk abban is, hogy a megfelelő járművet fogják ajánlani számunkra. Csak meg kell adnunk, hogy milyen mennyiségű bútorunk és dobozunk van, és hogy milyen távolságon belül igényeljük a szállításukat.

Nem fognak nagyobb, vagy költségesebb autót javasolni, ha egy kisebb is elég. A cég városon és kisebb távolságokon belül Toyota Dyna 150 típusú teherautókkal szállít, és csak igazán nagy rakomány és nagy távolság esetén javasolja több tonnás MAN teherautókat.

További bejegyzések